Publicat in categoria POLITIC, STIRI

În ziua în care Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de interne și medicul Marius Blendea s-au înscris în PNL, PSD l-a pierdut din rândurile sale pe viceprimarul orașului Târgu Jiu, Adrian Tudor.

Tudor a demisionat vineri din PSD, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri județene „de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj”.

„Subsemnatul Adrian Tudor, membru PSD din 1996, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, ținând cont de încălcările repetate ale statutului PSD și nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj, îmi depun, fără regrete, demisia din PSD”, se arată în demisia lui Adrian Tudor.

El acuză că a fost eliminată dezbaterea politică și competiție corectă în interiorul organizației. „PSD, cel puțin la Gorj, nu mai e PSD”, a conchis el, preluat de Mediafax.

El le-a trimis o scrisoare deschisă social-democraților din Gorj, în care susține că „partidul continuă să meargă pe un drum greșit” și că, deși a fost încurajat să se pregătească pentru a candida la Primăria Târgu Jiu, a fost eliminat din competiția internă.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt