Publicat in categoria DIVERTISMENT, INTERNATIONAL, SOCIAL, STIRI

De multă vreme se zvonise că urmează continuarea la imensul succes al filmului Avatar, lansat în 2009. Iată că așteptarea ia sfârșit!

Au fost lansate deja câteva fotografii de pe platoul de filmare la Avatar 2 care promite să fie cel puțin la înălțimea primei serii care a uimit planeta. În imaginile postate pe Tweeter de către echipa de filmare se pot vedea actorii San Worthington, Kate Winslet și Cliff Curtis care sunt într-o pauză de la filmările subacvatice dintr-un uriaș rezervor de apă.

Avatar 2 este prima din seria de trei continuări care vor purta acest nume și care urmează succesul imens pe care l-a avut primul film, mai ales datorită inovațiilor tridimensionale pe care le-a experimentat în premieră acum 11 ani. Încasările primul film Avatar, ajustate cu indicele de inflație, au fost cele mai mari din istoria filmului după cele ale clasicului film « Pe Aripile Vântului ».

Bugetul celor 3 filme care urmează să fie realizate este de un miliard de dolari și, chiar dacă în prezent, filmările au fost sistate pentru toate producțiile cinematografice, în ceea ce privește Avatar 2, producția continuă pentru realizarea efectelor speciale de către cei care pot lucra remote. Regizorul James Cameron a declarat recent că are încredere că filmul va fi lansat la timp, adică în decembrie 2021, având în vedere ca toate efctele speciale nu necesită prezența actorilor pe platoul de filmare.

 

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt