Publicat in categoria STIRI

O ursoaică și trei pui au intrat într-un magazin din stațiunea Băile Tușnad, în căutare de mâncare. Urșii au fost îndepărtați, dar după o vreme au revenit la același magazin.

Jandarmii din Harghita anunță că au avut în 12 ore patru intervenții pentru îndepărtarea urșilor, scrie Mediafax.

Primul apel a fost duminică seara și anunța o ursoaică cu trei pui într-un magazin din stațiunea Băile Tușnad. Ursoaica a fost atrasă de hrana din magazin. Un jandarm montan a reușit să îndepărteze animalele.

Câteva minute mai târziu, un bărbat anunța prezența unui urs în mijlocul stațiunii. Și acesta a fost îndepărtat, dar între timp a revenit ursoaica cu puii, încercând din nou să intre în magazin. Animalele au fost îndepărtate din nou.

Cel de-al treilea apel a fost aproape de miezul nopții, fiind anunțat un urs la o ghenă de gunoi, în căutare de hrană. Ursul a fost îndepărtat înspre pădure.

Dimineață, un bărbat semnala prezența unei ursoaice cu trei pui la ușa garajului său, tot în stațiune. Ursoaica a fost îndepărtată înspre pădure.

Pe de altă parte, la Miercurea Ciuc, la sfârșitul săptămânii trecute turiștii și localinicii din Miercurea Ciuc au fost avertizați, prin mesaj Ro-Alert privind prezența unui urs în oraș, în Dealul Șumuleu, lângă pârtia de schi.

Potrivit ISU Harghita, a fost semnalată prezența unui urs, în Miercurea Ciuc, Dealul Șumuleu, zona pârtiei de schi.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt