Publicat in categoria STIRI

BREAKING NEWS!

Niciun elev din Capitală nu a fost respins la proba de luni de la Evaluarea Națională din cauza faptului că temperatura corporală ar fi depășit 37.3 grade, a spus, pentru MEDIAFAX, inspectorul școlar adjunct al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), Maria Manea.

Conform sursei citate, niciunui elev din București nu i-a fost refuzat accesul în sala examen din cauza temperaturii corporale.

Doi elevi nu au mai venit la examen luni, cu toate că s-au înscris la Evaluarea Națioanală. Este vorba despre un copil căruia i-a murit unul dintre părinți chiar luni dimineața, dar și un elev care și-a rupt mâna. Cei doi vor putea veni la sesiunea specială programată în 29 iunie.

Luni a început Evaluarea Națională, cu proba la Limba și literatura română.

Un număr de 172.482 de absolvenți ai clasei a VIII-a, dintre care 16.004 în București, s-au înscris la Evaluarea Națioanală.

Date de ultimă oră anunță că, totuși, un elev de la Constanța a avut temperatură de 37,3 grade Clesius. Elevul care s-a prezentat la centrul de examen avea o branulă la mână, fiind în tratament pentru enterocolită.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt