Publicat in categoria SOCIAL, STIRI

Un bărbat din Timișoara a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara, însă de câteva zile polițiștii nu reușesc să-l identifice. Procedura este foarte greoaie din cauza faptului că bărbatul purta mască de protecție pe față, potrivit opiniatimisoarei.ro

Pe imaginile camerelor din supermarket se vede când banii i-au căzut din buzunar în momentul în care bărbatul, care nu a cumpărat nimic din magazin, pentru a nu sta la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre ieşire, pe lângă casele de marcat. La câteva secunde, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro. Imediat, o angajată ia plicul și aleargă dupa păgubit, dar nu reușeşte sa îl ajungă din urmă.

La scurt timp după ce informaţia legată de găsirea banilor a ajuns în spaţiul public, la Inspectoratul de Poliţie Timiş au sunat doi bărbaţi, unul din Caraş Severin şi altul din Iaşi. Fiecare a pretins la telefon că banii îi aparţin. Când oamenii legii le-au cerut dovezi legate de bani, cei doi au dat din colţ în colţ şi, în cele din urmă, au închis telefonul.
Niciunul nu a mai venit la Poliţie să revendice suma.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt