Publicat in categoria STIRI, TURISM

European Best Destinations, o agenţie de turism susţinută de Uniunea Europeană, a inclus oraşul Sibiu pe lista celor mai sigure destinaţii de vacanţă.

Celelalte “surate” sunt: Tbilisi, Georgia; Corfu, Grecia; Cavtat, Croaţia; Insulele Madeira, Portugalia; Insulele Azore, Portugalia; Preveza, Grecia; Alentejo, Portugalia; Batumi, Georgia; Zagreb, Croaţia; Algarve, Portugalia; Kotor, Muntenegru; Rijeka, Croaţia; Varşovia, Polonia; Viena, Austria; Bohinj, Slovenia; Malta; Gdansk, Polonia; Vilnius, Lituania; Riga, Letonia; Taigaua sălbatică din Finlanda.

“Au fost de 15 ori mai puţine cazuri Covid-19 în România decât în ​​cele mai afectate ţări europene. Sibiu este o destinaţie perfectă pentru toate tipurile de călători: pentru adepţii Instagram care doresc să-şi crească numărul de urmăritori, pentru amatorii de istorie şi iubitorii de natură.

Ştiaţi că România are mai multe paturi de spital disponibile per locuitor decât Belgia, Elveţia sau Olanda? În plus, spitalele din Sibiu nu au fost niciodată supraaglomerate în timpul acestei crize de sănătate şi ar putea găzdui călătorii, dacă este necesar”, se arată în prezentarea oraşului făcută de European Best Destinations.

Foto: Tiia Monto

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt