Publicat in categoria STIRI

Actorul Claudiu Bleonț vrea să candideze ca independent la alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Beliș, județul Cluj. El nu exclude și o colaborare cu un partid, scrie Mediafax.

Actorul a scris pe Facebook că se simte un candidat independent, care nu își propune să facă politică tributară unei doctrine politice, ci vrea să facă „politica cetățeanului, politica locului, politica oamenilor”.

„Îmi propun să fac administrație înainte de toate, dar administrație pentru cetățean, în slujba lui și nu invers. Candidatura independentă este cea mai proprie mie, nu ascund că este seducătoare și pentru mine și cea mai potrivită sufletului meu și felului meu de a fi”, a spus Bleonț.

Claudiu Bleonț a explicat că un astfel de proiect depinde de susținere politică și finanțarea unui consiliu județean care este eminamente politic, astfel încât o administrație de succes, mai ales într-o comună ca Beliș, al cărei buget este de 10 ori mai mic decît bugetul Teatrului Național din București, ”se poate realiza doar ca parte integrantă a unui ecosistem politic”.

„Astea sunt regulile și jocul democratic și depinde doar de noi să nu uităm că ele trebuiesc folosite în slujba cetățeanului și nu pentru propria mărire”, a conchis Bleonț.

Reamintim că fostul preşedinte american, Ronald Reagan, a fost actor, înainte să devină preşedintele Statelor Unite Ale Americii.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt