Publicat in categoria INTERNATIONAL, SOCIAL, SPORT, STIRI

Cea mai importantă revistă de tenis din lume a publicat un comentariu elogios la adresa Simonei Halep. Jurnaliştii de la Tennis Magazine notează că Simona Halep a “rescris dicţionarul tenisului” şi a modificat felul în care era perceput acest sport la nivel mondial, relatează ziare.com

“Simona Halep a rescris dicţionarul tenisului. Trebuie să o urmăreşti cu atenţie să vezi cum termeni precum recuperarea, counterpuncher sau trecerea de la defensivă la ofensivă au căpătat un sens foarte diferit. Pentru început, este uşor să crezi că înălţimea o face în mod natural mai puţin probabil să fie agresivă sau puternică. Dar de ce? În mod repetat am văzut cum înălţimea nu este atât de importantă, având în vedere exemplele lui Maureen Connolly, Chris Evert, Tracy Austin si Jennifer Capriati.

În timp ce Halep concurează în era în care jucătoarele sunt mai înalte şi, probabil, mai puternice, tenisul rămâne totuşi un joc de înălţime şi de forţă, ci mai degrabă de mişcare şi sincronizare. Halep joacă tenisul de astăzi. În plus, Halep a redefinit şi termenul îndrăzneţ din tenis. Ea nu are nevoie să se limiteze doar cu loviturile de forehand şi backhand”, a scris Tennis Magazine.

De asemenea, Simona Halep este lăudată de publicaţia americană şi pentru felul cum transformă şi momentele dificile în ceva pozitiv, dar şi pentru sinceritate.

“Da, poate fi prea perfecţionistă. Se poate grăbi repede între puncte încât pare că vrea doar să iasă de pe teren. Dar important este că lui Halep îi pasă întotdeauna şi oferă publicului o implicare competitivă pentru banii plătiţi.

Îmi place să o vad cum îşi canalizează emoţiile în ceva pozitiv. Apoi, să vorbim şi despre personalitatea ei. Unii fani WTWA îşi doresc să fie mai implicată din punct de vedere al măsurilor luate în circuit. Dar admirăm onestitatea ei, simţul umorului şi rezistenţa ei”, a completat sursa citată.

Simona Halep este în acest moment în izolare şi speră să revină pe teren de la mijlocul lunii iulie

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt