Publicat in categoria INTERNATIONAL, SANATATE, SOCIAL, STIRI

Aceasta este afirmația unui oficial al guvernului britanic reprezentând Autoritatea de Sănătate Publică din această țară, referitoare la experimentele făcute de compania farmaceutică elvețiană Roche.

Testele făcute până în prezent în paralel de către un laborator independent dau mari speranțe în combaterea răspândirii coronavirusului și în a găsi atât vaccinul necesar, dar, mai ales tratamentul cel mai eficient. În prezent, în lume și la noi, se practică diferite tratamente cu combinaţii de medicamente, dar și cu plasma de la pacienții vindecați care au dezvoltat anticorpii necesari, dar se pare că rezultatele și vindecarea depind de mulți alți factori, inclusiv de comorbidități.

Acest test este conceput astfel încât să determine dacă pacientul a fost expus la coronavirus și dacă acesta a dezvoltat în mod natural anticorpii importruva Covid 19. Profesorul John Newton, care coordonează programul de testare din Marea Britanie, a afirmat că are toată încrederea în acest nou test, pentru că are acele markere care pot determina infecția anterioară oferind astfel soluții de importanță vitală.

Deja în Marea Britanie, înafară de testarea în masă, se discută implementarea pe scară largă și a acestui nou tip de testare astfel încât să se oprească contaminarea pe mai departe cu acest virus.

 

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt