Publicat in categoria ÎNVĂȚĂMÂNT, STIRI

Admiterea la Academia de Studii Economice (ASE) se va face anul acesta,  exclusiv online, pe platforma admitere.ase.ro, în semn de grijă și respect față de sănătatea candidaților. Înscrierile încep luni, 13 iulie, și se încheie vineri, 17 iulie, ora 16.00.

ASE își diversifică oferta universitară în acest an prin înființarea Facultăţii de Drept. Prin programele de învăţământ pe care le oferă, Facultatea de Drept va asigura formarea viitorilor profesioniști în domeniul juridic în mediul de business, administrație publică, activități non-profit sau altele.

Licența obținută la finele celor 4 ani de studiu la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București oferă garanția unei pregătiri profesionale temeinice, adaptată cerințelor pieței muncii. Facultatea de Drept își asumă misiunea de a forma juriști de înaltă ținută profesională, practicieni animați de idealuri etice, statuate în spiritul respectului legii, veritabili lideri cu un orizont larg de cunoaștere, care contribuie la dezvoltarea sistemului juridic național în concordanță cu standardele Uniunii Europene.

Foto: Facebook ASE

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt