Publicat in categoria ECONOMIE, INTERNATIONAL, SOCIAL, STIRI

După ce Grecia a început, încet-încet să deschidă buticurile, premierul Kiriakos Mitsotakis a făcut o plimbare pe strada Hermes (Ermou, în limba greacă), una dintre principalele artere comerciale ale Atenei, aflată în apropierea Pieţei Syntagma şi a Parlamentului grec.

Destins şi natural, Mitsotakis i-a salutat pe vânzători, s-a oprit să stea de vorbă cu ei şi, în loc să dea mâna, a respectat indicaţiile anti Covid salutând cu cotul.

Cu magazine de modă și centre comerciale ce distribuie mărfuri produse de firmele cele mai renumite pe plan internațional, strada Hermes din Atena se află între cele mai scumpe cinci străzi comerciale din Europa și între cele mai scumpe zece străzi comerciale din lume.

Premierul grec nu s-a plimbat pe strada Hermes doar pentru că este plină de buticuri, ci şi pentru faptul că Strada Ermou a fost unul dintre primele drumuri proiectate în Atena modernă.

Având virusul sub control, Grecia va deschide sezonul turistic la 15 iunie, iar cursele aeriene vor survola Elada începând cu 1 iulie.

 

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt