Publicat in categoria SANATATE, SOCIAL, STIRI

Virgil Musta, medicul infecționist timișorean care a vindecat cei mai mulți români infectați cu coronavirus, face apel la oameni “să nu șteargă cu buretele ce am câștigat până acum și să nu ajungem să trăim din nou cu toții cu teama că totul poate scăpa de sub control”, în condițiile în care țara noastră a reușit până acum să țină situația sub control, “în special datorită responsabilități manifestate de marea majoritate a românilor”.

Medicul Virgil Musta este șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, unde s-au vindecat, până acum, cei mai mulți pacienți români infectați cu coronavirus. Apelul medicului timișorean a fost publicat pe grupul online City Doctors, o comunitate care își propune să ajute la îmbunătățirea comunicării dintre medici și pacienți, în perioada pandemiei.

“Poate că unora li se pare că insist prea mult pe această idee de a continua să rămânem și după 15 mai foarte atenți și să păstrăm la nivel personal și familial majoritatea măsurilor de prevenție și precauție cu care deja ne-am obișnuit. Dar am motivele mele, bazate pe ceea ce am trăit intens în această perioadă și tocmai de aceea încerc să explic și celor care, din fericire pentru ei, nu au ajuns să simtă pe pielea lor decât frustrarea izolării, nu și boala”, spune Virgil Musta.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt