Publicat in categoria POLITIC, STIRI

Europarlamentarul Cristian Terheş şi-a dat demisia din PSD şi s-a înscris în Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni.

“Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a mă înscrie în Grupul ECR (Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni), din care face parte ECPM (Mişcarea Politică Creştină Europeană), partid politic european la care este afiliat PNŢCD. Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui protocol între PSD şi PNŢCD, semnat într-o conferinţă de presă de preşedinţii celor două partide”, a scris Terheş pe pagina de Facebook, luni seară.

El a precizat că acel protocol stabileşte colaborarea celor două partide “pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, precum şi a democraţiei constituţionale în România”.

“Le mulţumesc şi pe această cale colegilor pentru buna colaborare pe care am avut-o în cadrul Delegaţiei. Ca membru în Grupul ECR – care susţine o Europă a democraţiei şi naţiunilor – voi promova, în numele PNŢCD, toate iniţiativele favorabile României”, a încheiat europarlamentarul.

Postarea a atras peste patru sute de persoane, dintre care peste o sută au şi distribuit-o.

Foto: arhiva personală Facebook

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt