Publicat in categoria STIRI, TURISM

O fermă de flori din Olanda a scris un mesaj special în lanul de lalele pentru turiștii care în acest an nu pot vizita celebrele plantații din Țările de Jos, din cauza pandemiei de coronavirus. „Ne vedem anul viitor”, este mesajul transmis de olandezi şi preluat de Digi24.

Într-un mesaj pe pagina de Facebook, Tulips in Holland îi sfătuiește pe cei care vor să vadă frumusețea lanurilor de lalele să călătorească „virtual” în această perioadă.

„Din cauza bolii COVID-19, planurile de călătorie au fost amânate. Mulți dintre ați planificat să veniți în Olanda pentru a vedea spectacolul lalelelor înflorite. Din păcate nu este posibil în acest an. Însă am dorit să transmitem un mesaj special tuturor celor care nu vor ajunge în acest an în Olanda”, se arată în postare.

Olanda are peste 38.000 de cazuri de coronavirus confirmate , conform datelor de la Universitatea americană Johns Hopkins.

De la izbucnirea virusului, industria turistică mondială, printre care şi cea a Olandei,  a fost afectată în mod semnificativ, deoarece multe țări au interzis vizitatorii în această perioadă.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt