Publicat in categoria ÎNVĂȚĂMÂNT, STIRI
Elevii Colegiului Național ”David Prodan” din Cugir (Alba) care au participat la Bacalaureat au dat examenul la Geografie de două ori. Aceasta, după ce inițial ei au primit din partea comisiei de examen și au rezolvat subiectele de anul trecut, scrie Alba24.
Dan Cherecheș, șeful comisiei de examen la nivel județean, a explicat că respectiva comisie de examinare a printat în ordine alfabetică subiectele care au fost extrase la proba la alegere a profilului. Când au ajuns la subiectele la Geografie, acestea nu au putut fi printate și comisia a trecut mai departe. După ce a terminat de tipărit toate subiectele, comisia a revenit la subiectele la Geografie și într-un final le-au scos la imprimantă. Numai că nu și-au dat seama că era vorba despre subiectele din 2019.
Elevii au fost duși apoi într-o altă sală de clasă, unde au primit, apă, mâncare și cafea, astfel încât să poată să reia examenul, de această dată cu subiectele de anul acesta. Cei patru membri ai comisiei care au încurcat subiectele au fost sancționați disciplinar și, timp de 3 ani, nu vor mai avea voie să facă parte din nicio comisie de examen.
Foto: Alba24
Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt