Publicat in categoria SOCIAL, STIRI

Polițiștii din București au reținut trei bărbați cu vârste cuprinse între 51 și 57 de ani care i-au furat unui bărbat portofelul și apoi i-au golit cardurile. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, însă păgubitul va fi mult mai atent de acum înainte.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, un bărbat a sesizat polițiștii că în timp ce mergea cu autobuzul în sectorul 1 i-a fost furat portofelul în care avea carduri bancare, o agendă telefonică și o sumă de bani. Acesta a constatat că de pe cardurile bancare a fost retrasă suma de 7.400 de lei.

Polițiștii au efectuat joi patru percheziții, trei în Capitală și una în Ilfov, la trei bărbați bănuiți de comiterea faptei.

„În sarcina celor trei bărbaţi s-a reținut că în data de 16 iunie a.c., în jurul orei 12.30, în baza unei înţelegeri prealabile, în timp ce se aflau într-un autobuz, pe raza sectorului 1, i-ar fi sustras persoanei vătămate un portofel în care avea suma de 580 lei și carduri bancare. Ulterior, bănuiţii s-ar fi deplasat într-o zonă din sectorul 5, unde ar fi efectuat mai multe operaţiuni de retragere numerar, în valoare totală de 7.500 lei”, se arată în comunicatul preluat de Mediafax.

 

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt