Publicat in categoria ADMINISTRATIE, SOCIAL, STIRI

Șapte aleși locali au fost găsiți incompatibili de Agenția Națională de Integritate, se arată într-un comunicat transmis miercuri. Este vorba despre un primar, doi viceprimari și patru consilieri locali.

– Tănase Constantin, primar al comunei Joița, județul Giurgiu, a fost găsit incompatibil după ce a emis și semnat în anul 2017 o dispoziție prin care și-a acordat un spor de 25% la indemnizația proprie.
– Un alt caz este cel al lui Mircescu Mircea, viceprimar al orașului Ianca, județul Brăila, care a participat la adoptarea unei Hotărâri de Consiliu Local prin care a fost închiriat un teren din domeniul privat al orașului unei societăți în care soția sa era asociat și administrator.

Conform comunicatului transmis de ANI, au mai fost găsiți incompatibili:  Ilie Maria, fost viceprimar și actual consilier local al comunei Sălcioara, județul Ialomița; Negru Radu-Dorel, consilier local al comunei Mogoș, județul Alba; Popescu Corneliu, consilier local al comunei Belcești, județul Iași; Drăgan Savu, fost consilier local al comunei Boldu, județul Buzău și Urzică Vasile, fost consilier local al comunei Vânători Neamț, județul Neamț.

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt