Publicat in categoria STIRI, TRANSPORTURI

O amplă acțiune de curățenie la STB a avut loc în weekendul trecut la nivelul tuturor vehiculelor, fapt pentru care s-au mobilizat peste 600 de angajați ai societății, relatează clubferoviar.ro

Astfel, în weekend, 620 de angajaţi s-au mobilizat şi s-au prezentat voluntar în autobaze şi depouri pentru a curăţa şi igieniza mijloacele de transport din parcul STB SA, au anunțat Societatea de Transport București și Sindicatul Transportatorilor București.

Pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, este aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffitti-urilor. “Pentru mine este extrem de important aspectul interior al vehiculelor şi, în general, condiţiile de transport pe care le asigurăm călătorilor. Din acest motiv, începând cu luna iulie, voi dispune alocarea unor resurse financiare şi umane adecvate, astfel încât să reuşim să oferim pasagerilor condiţii de călătorie civilizate”, a declarat Alexandru-Hazem Kansou, directorul general al STB SA.

 Vehiculele STB sunt deja monitorizate

De luni, mijloacele de transport în comun au început să fie monitorizate pentru a urmări dacă este menţinut un aspect decent.

Pe de altă parte, pentru prevenirea infectării pasagerilor cu noul coronavirus, STB SA dezinfectează zilnic toate vehiculele din parcul circulant, conform prevederilor legale, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor).

Prin aceste acţiuni, STB SA îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători. STB SA face apel la călători să respecte eforturile pe care Societatea le face şi să păstreze curăţenia vehiculelor, aceasta fiind o dovadă de respect şi faţă de ceilalţi pasageri.

 

Foto: clubferoviar.ro

Articole Recente

Adaugă un comentariu

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt